Настаняване в Синеморец

Не знам на кое да благодаря – на зверския режим на гранична зона до 1990 година или на отдалечеността на Синеморец от големите градове. Синеморец е едно от малкото места по нашето Черноморие, което не е превърнато в бетонна джунгла. Да, тук има хотели, но определено липсва комерсиалния вид на постройките, липсва усещането за конвейрност в обслужването.

Практически почти всички хотели в Синеморец са или къщи за гости или малки семейни хотелчета. Може би изключение прави големия хотел до Бутамята.  На практика изборът е доста голям – аз преброих девет по-големи хотела и поне още десетина малки семейни хотелчета. Къщите за гости просто няма начин да бъдат разпознати по външен оглед.

Някои от хотелите предлагат и басейн, честно казано при наличието на толкова плажове басейнът ще ми дойде малко в повече. От друга страна при ветровито време вълните могат да ви откажат от плуване. Практически в повечето хотели можете да разчитате на всички удобства, които ще получите и в големите черноморски курорти. В много от тях се предлагат спа процедури, масаж, бар и ресторант. Едно от съществените предимства са все още ниските цени спрямо големите курорти, а и тук можете да се настаните с пакет All inclusive.